Gruppetimer

På en gruppetime trener du med en inspirerende instruktør, ofte til musikk, flere deltagere og sammen skapes det helt unike treningsopplevelser og glede! Du slipper å planlegge din egen trening, det har instruktøren gjort for deg, og er der for deg om du trenger justeringer på økten underveis. På våre gruppetimer vil du bli godt ivaretatt av både medlemmer og instruktør.

Timeplanen denne sommeren er noe redusert grunnet den nye smittevernstandarden som følge av covid-19. Vi gjør vår beste for å kunne tilby deg et bredt spekter av type gruppetreninger og håper du finner din favoritt!

Ønsker du veiledning i hvilken gruppe som kan være noe for deg så hjelper vi deg mer enn gjerne!

Her får du en oversikt over de timene du kan finne på timeplanen nå i sommer:

Spinning:

  • kondisjon og utholdenhetstrening på spinningsykkel med en engasjert og erfaren instruktør, som blir med deg gjennom en variert løype i artig musikk og intensitet! Sommerens timer passer for alle!

Styrke:

  • variert og effektiv styrketrening med bruk av variert utstyr og egen kroppsvekt. Timene blir kjørt med musikk og styrt av en erfaren instruktør som hjelper deg med teknikk og grenseflytting! Tilpasses alle!

Dance 4 FUN:

  • en lavterskel dansetime du blir glad av! En fin treningsøkt for koordinasjon med lav-moderat intensitet. Inspirerende musikk og engasjert instruktør som loser deg gjennom artige hoftevrikk og energiske rytmer!

HIIT:

  • stasjonstrening med høy intensitet! Sommerens HIIT-økter er spesifikt tilrettelagt ifh til smittevern og instruktøren sørger for at du trygt kan trene eksplosivt og tøft, akkurat som før! Det blir litt begrenset antall plasser pr. time som følge av smittevernregler, men vi legger opp til antall økter på etterspørsel!

Individuell trening

Vi har et godt utstyrt treningsstudio for deg som (også) foretrekker å trene på egenhånd i studio. Når du melder deg inn hos oss har du to økter med en personlig trener inkludert i ditt medlemskap.

Noen av avdelingene vil på noen få tidspunkt iløpet av uken være opptatt til gruppetrening og informasjon om når dette er vil du kunne finne i de ulike avdelingene på senteret og her. Det er en oversikt over timeplanen og på timenavnet vil du kunne se hvilken avdeling som er i bruk. Spinning er i spinningsalen, styrke, dans, yoga eller bodybalance vil foregå i gruppesalen, og HIIT eller sirkel/stasjonstrening vil foregå i funksjonell avdeling i studio.

Skulle du ønske litt råd eller enkel veiledning vil du finne oss i bemannede tider på senteret. Ønsker du mer spesifikk veiledning eller hjelp med trening for måloppnåelse gleder våre personlige trenere seg over å kunne hjelpe deg med din utfordring!